¡Dividits!. Kiko Hernández i Belén Esteban enfrontats per la polèmica amb Mila Ximénez

| |

kiko Matamoros ha seguit ficant el dit a la ferida oberta entre Mila Ximénez i Belén Esteban després de la seva retrobament en «dissabte Deluxe«. El col·laborador ha deixat les seves pinzellades i el plató de salveu-me ha cremat durant uns minuts.

 

Ja vam veure l’altre dia que Belén i Mila ja han intentat aclarir les seves diferències en un cara a cara al plató de de dissabte Deluxe on Mila Ximénez declarava que no perdona que Belén hagi demanat la seva expulsió el programa de ‘GH VIP 7’ o que hagi resumit seu pas pel concurs com «una merda», Kiko Matamoros ha vist oportú tornar a remoure el tema minuts després en l’entrevista amb tots els col·laboradors.

kiko y mila
«Jo no compro la història de ‘sóc el teu amic’ i des de la meva llibertat i la meva compromís professional demano en un plató que et vagis al carrer perquè això no és ser amics»

kiko matamoros a Sálvame

En diverses ocasions, el col·laborador ha interromput en diverses ocasions en ple debat sobre els companys que han defensat a Mila Ximenez en GHVIP i els que no. Betlem contestava als seus atacs, «Doncs jo m’he sentit lliure per fer-ho». La discussió ha seguit el seu curs per al·lusions, on Betlem recordava que ell i altres col·laboradors també van criticar sobre el seu concurs i el de Chelo García Cortés.

mila y patiño

Kiko Matamoros argumentava que ni ella ni Chelo les considera amigues com per defensar-les en la seva estada en un programa on estan cobrant un sou «Si jo em declaro amic d’algú no li jodo la butxaca, a l’inrevés» Al que ella ha contestat ella. «Jo no li he fotut la butxaca a ningú! Llavors que he de callar el que penso? «. «És clar!», Ha interromput Kiko «Doncs haver-ho pensat amb mi o amb Chelo, que ella tenia problemes amb Hisenda», ha tancat Betlem.

Previous

Puigdemont insta Espanya a reconèixer la seva immunitat per trepitjar territori espanyol

Bigoti Arrocet PARLA! Declaracions sobre la seva ruptura amb María Teresa Campos

Next

Deja un comentario