catalunya
Imatge d'arxiu de Joaquim Forn.
Imatge d'arxiu de Joaquim Forn.
|
Fuente
:
EUROPAPRESS

Joaquim Forn anuncia la seva candidatura per ser alcalde de Barcelona

L'exconseller de la Generalitat i extinent d'alcalde de Barcelona empresonat a Lledoners ha dit que es presenta "perquè hi té dret"

2
Mié, 23 Ene 2019

L'exconseller de la Generalitat i extinent d'alcalde de Barcelona empresonat a Lledoners, Joaquim Forn, ha anunciat aquest dimecres que encapçalarà una candidatura "per guanyar les eleccions municipals" a la capital catalana.
En una carta publicada a Twitter, ha explicat que es presenta comptant amb la guanyadora de les primàries del PDeCAT, Neus Munté, i que treballaran els pròxims dies i setmanes el conjunt de la llista electoral.
Forn ressalta que es presenta perquè coneix la ciutat i la seva complexitat -va ser tinent d'alcalde de Seguretat el passat mandat, amb Xavier Trias com alcalde-, i afegeix com a motiu per prendre aquesta decisió: "Em presento perquè tinc dret".

Per la seva part, tant Neus Munté com diversos polítics, com l'expresident de Catalunya, Carles Puigdemont, o l'exalcalde de Barcelona, Xavier Trias, han mostrar el seu suport total a la candidatura de Forn. Multimedia