catalunya
Imatge d'arxiu d'una reunió del Govern
|
Fuente
:
ARXIU

El Govern impulsa una norma per recuperar els articles suspesos pel TC de quatre lleis

Les quatre lleis afectades són la Llei d'Igualtat entre dones i homes; la Llei del canvi climàtic; la Llei d'associacions de consumidors de cànnabis, i la Llei de l'Agència Catalana de Protecció Social

7
Mar, 8 Ene 2019

El Govern ha aprovat aquest dimarts la memòria preliminar d'una norma que busca "donar efectivitat" als articles de quatre lleis aprovades pel Parlament que van ser després suspeses o anul·lades parcialment pel Tribunal Constitucional (TC).
En la roda de premsa posterior al Consell Executiu, la portaveu, Elsa Artadi, ha precisat que les quatre lleis afectades són la Llei d'Igualtat entre dones i homes; la Llei del canvi climàtic; la Llei d'associacions de consumidors de cànnabis, i la Llei de l'Agència Catalana de Protecció Social.
La també consellera de Presidència ha exposat que aquesta norma busca trobar "alternatives legals" que permetin a les quatre lleis entrar plenament en vigor sense col·lisionar amb l'Alt Tribunal, i haurà de ser analitzada i debatuda pel Parlament.


Multimedia