catalunya
Mapa de la futura zona on se situaran els carrers
Mapa de la futura zona on se situaran els carrers
|
Fuente
:
ARXIU

Freddie Mercury tindrá un carrer a Barcelona

El plenari de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat la proposta del PSC per dedicar dos carrers de la ciutat al cantant de Queen i Montserrat Caballé

3
Mié, 28 Nov 2018

El plenari de l’Ajuntament de Barcelona ha acceptat la proposta del PSC Barcelona perquè la ciutat tingui el nom de les dues figures musicals, Freddie Mercury i Montserrat Caballé, en el nomenclàtor de la ciutat, i que ambdós carrers es creuin en el futur Parc de les Glòries en homenatge a la seva carrera musical i a la cançó “Barcelona”, creada per Mercury i Mike Moran. I la proposta ha estat acceptada pel govern municipal.
El futur Parc de les Glòries contindrà diversos carrers per a vianants a l’interior que recorreran el que serà el traçat de l'Avinguda Meridiana com el de l'Avinguda Diagonal. La iniciativa del PSC proposa que siguin aquests dos carrers de l’interior del Parc els que portin els noms de Freddie Mercury i Montserrat Caballé.
“Volem que els dos carrers s’encreuin, recordant el que va ser per a Barcelona l’encreuament d’aquestes dues figures musicals tan diferents, que van fer una peça única i extraordinària que ha portat el nom de Barcelona pel món. Gràcies a ells, el nom de Barcelona va recórrer el món i ara volem que ells recorrin per sempre la memòria col•lectiva de la ciutat”, ha explicat el líder del partit a Barcelona, Jaume Collboni.


Multimedia