catalunya
Oriol Pujol amb Artur Mas
Oriol Pujol amb Artur Mas.
|
Fuente
:
ARXIU

La Fiscalia demana l'ingrés a la presó immediat d'Oriol Pujol per les ITV

Per complir la seva condemna de dos anys i mig de presó per cobrar comissions i utilitzar la seva influència política per afavorir a empresaris

ElPlural
0 |
5
Mar, 27 Nov 2018

La Fiscalia ha demanat per l'exdiputat de CiU al Parlament català, Oriol Pujol, l'ingrés "immediat" a la presó per complir la seva condemna de dos anys i mig de presó per cobrar comissions i utilitzar la seva influència política per afavorir a empresaris i manipular el concurs per obtenir estacions d'ITV.
En el seu escrit, la Fiscalia contra la corrupció s'oposa a què se suspengui el seu ingrés a la presó acollint-se al benefici de la suspensió de la pena, que es permet quan la persona no té antecedents i les penes a les que és condemnat, per separat, no són superiors a dos anys.
La Fiscalia té en compte que Oriol Pujol va ser condemnat per delictes relacionats amb la corrupció política i econòmica, i que lluitar contra la corrupció i el frau és una de les prioritats absolutes perquè és "una xacra per a la societat i un atac a l'estructura democràtica de qualsevol estat ", pel que veu més necessària l'execució de la condemna.


Multimedia