catalunya
Inés Arrimades entrevistada per Vicent Sanchis
|
Fuente
:
ARXIU

La bronca entre Arrimades i el director de TV3 per la "manipulació"

La líder taronja a Catalunya denuncia les mentides de la cadena mentre Vicent Sanchis li recorda les piulades manipulades de Rivera

6
Lun, 12 Nov 2018

Aquest diumenge, la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimades, ha estat entrevistada a TV3, espai on ha protagonitzat un dels moments més tensos en televisió de tot el cap de setmana.
Arrimades acusava el director de la cadena catalana, Vicent Sanchis, el qual l'estava entrevistant, de manipular i mentir expressament: "Es menteix en moltes ocasions, i es diuen moltes mentides aquí. S'informa fora de la realitat, i és una pena. A mi m'agradaria que qualsevol ciutadà de Catalunya pugui veure TV3, però la gent que vota partits constitucionalista no s'informa per TV3 ".
La líder taronja continuava: "A TV3 diu cada dia que (els polítics fugats) estan a l'exili però això no és cert, no hi ha cap país d'Europa que els hagi considerat exiliats. Seria bo que la televisió pública de Catalunya no informés així. Si TV3 diu cada dia que són exiliats s'està ocultant la realitat. Que la televisió de tots els catalans digui que són exiliats està fora de tota imparcialitat. És una part de la maquinària de conceptes nacionalistes ".
Davant d'això, el director de TV3 li respon: "Vostès - referint-se a Ciutadans - no diuen a la gent que no miri TV3, però no paren de dir que mentim." I li etziba: "Vol que mirem una mentida, senyora Arrimadas?". A continuació Sanchis li mostra una piulada d'Albert Ribera a la pantalla on hi apareix la frase "Ciudadanos = nazis" escrita a la porta de la botiga de la mare de líder taronja. En el tuit, Rivera explica que qui ha fet aquella pintada són uns "feixistes", animats per "el racista de Quim Torra". No obstant, el director de TV3 li mostra a Arrimadas la pintada real que resa: "Ciudadanos = nazis, Viva el PP", amb la qual cosa demostra que Rivera ha manipulat la ifnromació per acabar culpant implícitament als ciutadans sobiranistes.


Multimedia