catalunya
Imatge de Tamara C. quan va ser detinguda
Imatge de Tamara C. quan va ser detinguda.
|
Fuente
:
EuropaPress

L'AN envia la investigació de dos CDR als jutjats provincials en no veure terrorisme

El Magistrat Diego Egea ha resolt que en aquest cas no correspondria investigar-ho a l'Audiència Nacional

ElPlural
0 |
2
Mié, 7 Nov 2018

El titular del Jutjat Central d'Instrucció 6 de l'Audiència Nacional, Diego d'Egea, ha acordat inhibir-se a favor dels jutjats degans provincials de Catalunya en les diligències contra dos membres dels CDR després de rebutjar investigar-los per presumpte delicte de terrorisme i circumscriure els fets al delicte de desordres públics.
El magistrat té en compte el criteri de la Fiscalia, que es va mostrar a favor de la inhibició, ja que no havia quedat acreditat que Tamara C.G. i Adrià C.T. -aquest últim fugit actualment en Bèlgica- haguessin comès un delicte relacionat amb organització terrorista.
El magistrat argumenta que en el procediment no han quedat acreditats - "amb independència de la qualificació que com a organització pugui correspondre als CDR" - altres fets que una actuació constitutiva d'un presumpte delicte de desordres, i que en aquest cas no correspondria investigar-ho a l'Audiència Nacional


Multimedia