catalunya
El president del govern espanyol en una sessió de control.
|
Fuente
:
ARXIU

El PDeCAT confirma el seu "no rotund" als pressupostos

David Bonvehí: "És evident que davant aquest escenari no hi ha res a negociar. Ja espabilarán amb els seus pressupostos i ja espabilarán amb la seva política espanyola"

ElPlural
0 |
8
Vie, 2 Nov 2018

El líder del PDeCAT, David Bonvehí, ha criticat aquest divendres els escrits d'acusació de la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat, i ha confirmat que el seu partit donarà un "no rotund" als pressupostos generals de l'Estat de 2019.
Ho ha dit en declaracions als periodistes abans de participar en un acte en suport als presos davant de la presó de Lledoners: "És evident que davant aquest escenari no hi ha res a negociar. Ja espabilarán amb els seus pressupostos i ja es espabilarán amb la seva política espanyola ".
Bonvehí ha defensat que Sánchez hauria d'haver influït en els escrits de Fiscalia i de l'Advocacia perquè els presos sortissin en llibertat i ha conclòs que, no només no ho ha fet, sinó que ha demostrat tenir un paper "indigne" en tot el procediment .
"Estem indignats, estem enfadats, estem cabrejats. Els nostres companys no han comès cap delicte. Avui és un dia molt trist. Avui constatem que la democràcia a Espanya està molt, molt malalta", ha conclòs el líder independentista.
S'ha mostrat partidari de mobilitzar als ajuntaments per protestar contra la decisions judicials i també que no s'acceptin eventuals sentències condemnatòries, concloent: "Estem a les ordres del president de la Generalitat".


Multimedia