catalunya
El cap del Govern, Pedro Sánchez, presideix avui a Sevilla el primer Consell de Ministres fora de Madrid.
El cap del Govern, Pedro Sánchez, presideix avui a Sevilla el primer Consell de Ministres fora de Madrid.
|
Fuente
:
EFE

El Govern espanyol porta al TC la reprovació del Rei sense suport del Consell d'Estat

Celaá ha explicat que el Govern ho fa per "sentit d'Estat", ja que entén que la resolució del Parlament és "inconstitucional"

3
Vie, 26 Oct 2018

La portaveu del Govern, Isabel Celaá, ha anunciat avui que l'Executiu recorrerà al Tribunal Constitucional la resolució del Parlament de Catalunya en la qual es reprova al Rei malgrat que el Consell d'Estat ha considerat que aquest recurs no és la via "idònea".
En la roda de premsa després del Consell de Ministres, que s'ha celebrat a Sevilla, Celaá ha explicat que el Govern ho fa per "sentit d'Estat", ja que entén que la resolució del Parlament és "inconstitucional", tot i que, en tot cas, "respecta" la resolució del Consell d'Estat.


Multimedia