catalunya
El president del Parlament, Roger Torrent, i el vicepresident primer de la cambra, Josep Costa, a la reunió de la Mesa d'aquest dimarts 9 d'octubre de 2018
El president del Parlament, Roger Torrent, i el vicepresident primer de la cambra, Josep Costa, a la reunió de la Mesa d'aquest dimarts 9 d'octubre de 2018
|
Fuente
:
ACN

JxCat manté la delegació de vot i ERC li reclama que rectifiqui per evitar que el Parlament "col·lapsi"

La Mesa està reunida amb l'informe dels lletrats contrari a la fórmula de JxCat sobre la taula

ACN
0 |
1
Mar, 9 Oct 2018

Els membres de la Mesa del Parlament ja estan reunits des de les 12 hores amb l'informe dels lletrats contrari a la delegació de vot de JxCat sobre la taula. Els lletrats consideren que els escrits presentats pels quatre diputats de JxCat processats "no s'adeqüen" a l'acord del ple del Parlament per fer front a les suspensions dictades pel Tribunal Suprem i avisen que les votacions poden ser invàlides ja que les delegacions "no computarien de manera vàlida". Tot i així, JxCat manté la fórmula de delegació de vot mentre que ERC demana que es registri un nou escrit designant els substituts dels quatre processats per adaptar-se a l'informe jurídic. Tot plegat quan falten poques hores perquè es reprengui el ple del debat de política general, previst a les 15 hores.Multimedia