catalunya
Imatge del cotxe dels Mossos no logotipat que ha portat Turull a declarar al TSJC el 8 d'octubre del 2018
Imatge del cotxe dels Mossos no logotipat que ha portat Turull a declarar al TSJC el 8 d'octubre del 2018
|
Fuente
:
ACN

Turull declara al TSJC sobre la cessió de patrimoni a la seva dona abans de l'1-O

La seva parella està ja també en dependències judicials citada pel mateix motiu

1
Lun, 8 Oct 2018

L'exconseller Jordi Turull ja ha arribat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per declarar com a investigat per cedir patrimoni a la seva dona abans de l'1-O. Turull ha arribat en un cotxe dels Mossos d'Esquadra no logotipat que l'ha traslladat des de la presó. L'exconseller estava citat a les 9 del matí i ha arribat deu minuts abans. També ha arribat la seva esposa, Branca Bragulat, que ha de declarar mitja hora més tard pel mateix motiu. Bragulat ha arribat a peu acompanyada pels advocats Jordi Pina i Francesc Homs. El TSJC va citar Turull i la seva dona després de rebutjar el recurs de l'exconseller contra l'admissió a tràmit de la querella presentada per la fiscalia per un presumpte delicte d'insolvència punible per valor de més de 96.000 euros.Multimedia