catalunya
Pla del president d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch fent declaracions davant de l'estació de Foneria de la línia 10
Pla del president d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch fent declaracions davant de l'estació de Foneria de la línia 10
|
Fuente
:
ACN

Alfred Bosch renuncia a encapçalar la candidatura d'ERC a l'alcaldia de Barcelona

El partit convoca una assemblea urgent per a aquest divendres i sona Ernest Maragall per substituir-lo

5
Jue, 20 Sep 2018

Alfred Bosch renunciarà a encapçalar la candidatura d'ERC a l'alcaldia de Barcelona en una assemblea urgent que el partit celebrarà aquest divendres. Els mitjans 'Ara' i 'Nació Digital', que han avançat la notícia confirmada per fonts republicanes, apunten que Ernest Maragall, actual conseller d'Exteriors de la Generalitat, el podria substituir. Cal recordar que Bosch es va presentar el març d'aquest any a un procés d'eleccions primàries per ser el candidat de la formació a l'alcaldia en les eleccions municipals de l'any vinent. Unes primàries que va guanyar en ser l'únic candidat que es va presentar.



Multimedia