catalunya
Carina Mejías, líder de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona
Carina Mejías, líder de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona
|
Fuente
:
EFE

El currículum de la líder de Ciutadans a Barcelona també apareix "inflat"

Jessica Albiach, que s'ha estrenat avui com a presidenta de Catalunya per En Comú-Podem a la cambra catalana, ha exigit a Carina Mejías que dimiteixi

6
Mar, 18 Sep 2018

La presidenta del grup de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona, ​Carina Mejías, ha atribuït a un "error terminològic" que en el seu currículum vitae (CV) al web municipal hi constés un màster d'Administració Concursal a la Universitat de Vic.
En un comunicat, la Universitat Central de Catalunya-Universitat de Vic ha confirmat la informació publicada per eldiario.es que apuntava que Mejías va seguir un curs d'especialització de 5 crèdits en Dret Concursal en aquesta universitat i no un màster, com apareixia en el seu currículum al web de l'Ajuntament de Barcelona. Així doncs, Carina Mejías, hauria inflat el seu currículum, fent-hi constar dos cursos menors com un màster i un postgrau. Ella ho ha admès tot, ho ha qualificat d'"errors", i n'ha responsabilitzat l'equip del seu partit que va facilitar la informació al consistori 
En una roda de premsa al Parlament, Jessica Albiach, que s'ha estrenat avui com a presidenta de Catalunya per En Comú-Podem a la cambra catalana, ha exigit a Mejías que dimiteixi o bé que la líder de la formació taronja a Catalunya, Inés Arrimadas, la destitueixi del seu càrrec.
Albiach ha qualificat aquest fet de "nou escàndol de falsificació" d'un currículum. Així, ha reclamat a Ciutadans que apliqui el seu propi codi ètic, que estableix que els seus càrrecs i representants públics "han d'actuar amb honradesa".


Multimedia