catalunya
Captura de pantalla del moment de l'entrevista a Albert Rivera a Els Matins de TV3
Captura de pantalla del moment de l'entrevista a Albert Rivera a Els Matins de TV3
|
Fuente
:
Tv3 A la carta

Rivera a Els Matins de TV3: "Vostès menteixen i són un aparell de propaganda independentista"

El líder de Ciutadans carrega contra la periodista Lídia Heredia per no fer les preguntes que el polític considerava pertinents

6
Vie, 7 Sep 2018

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha protagonitzat moments de tensió aquest divendres, durant una entrevista a TV3, on ha acusat la cadena catalana de "mentir" i manipular políticament, davant la sorpresa de la presentadora Lídia Heredia, que ha rebatut els arguments del polític.
Després de referir-se a assumptes d'actualitat com els suports de Pedro Sánchez, els pressupostos generals o la neutralitat dels espais públics, Albert Rivera ha dit la presentadora d' 'Els matins': "Vostès són un aparell de propaganda independentista, vostès menteixen cada dia". La periodista, molt ofesa, ha replicat al president de Ciutadans: "M'ho diu a mi? Em diu que cada dia faig propaganda? La tele la fem els periodistes. Ha vist aquest programa alguna vegada?".

L'acusació per part dels líder dels taronges s'ha produït quan Heredia l'ha emplaçat a parlar sobre l'agressió al càmara de Tele Madrid a la manifestació organitzada per Ciutadans contra la violència, el 29 d'agost. "S'ha aclarit qui va agredir el càmara? - ha preguntat la presentadora - Perquè es veu claríssim com, al ser confós per un treballador de TV3, aquest fet va semblar donar carta blanca als manifestants per agredir-lo". "Des de Ciutadans ens han posat una diana? Perquè Inés Arrimadas ens acusa constantment de mentir", ha continuat Heredia.
 Rivera ha contestat a Lidia Heredia que veu el seu espai "cada dia" i ha retret a la cadena catalana que "insulti a la senyora Arrimadas" i ha defensat que "TV-3 torni a ser de tots els ciutadans ".
 


Multimedia