catalunya
Pep Guardiola en un acto a favor del referéndum de independencia de Cataluña - Flickr ANC
Pep Guardiola en un acte a favor del referèndum
|
Fuente
:
ARXIU

Guardiola compara ara el llaç contra el càncer amb l'independentista

Polèmiques paraules de l'entrenador en el seu compte d'Instagram

ElPlural.com
0 |
3
Jue, 6 Sep 2018

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha tornat a manifestar-se a favor de la causa independentista a Catalunya mitjançant un vídeo pujat a les xarxes socials en el que compara el llaç groc que porta habitualment a la seva roba amb el llaç solidari contra el càncer o qualsevol altra malaltia.
El tècnic català, que s'ha mostrat a favor de la celebració d'un referèndum sobre la independència de Catalunya en repetides ocasions, apareix en el vídeo amb una samarreta de color groc per demanar la "llibertat dels presos polítics".
L'exjugador del FC Barcelona es va defensar d'aquells que el critiquen per portar el llaç groc posant com a exemple el que ha passat recentment en un torneig de golf. "Fa unes setmanes, els millors golfistes del món, inclòs Tiger Woods van jugar un torneig a Estats Units i aquell cap de setmana van portar un llaç groc. Per què? Perquè Jarrod Lyle, un golfista, estava lluitant contra un dur càncer", va recordar .
"Els jugadors portaven el llaç groc per estar a prop de Jarrod i la seva família. Aquests jugadors sensacionals van demostrar la seva humanitat a la resta del món. Una situació semblant passa a Catalunya en els últims mesos. Milers de persones porten un llaç groc per demostrar la seva humanitat, perquè dones i homes són a la presó des de fa un any ", ha indicat en un vídeo que es pot escoltar en anglès, italià, alemany i català.
"És gent normal que defensa idees i que són a la presó des de fa un any. Per a tots els que estigueu a Catalunya l'11 de setembre, a tots els amics de Catalunya, us agraïm que pugueu transmetre aquest missatge a Europa i tot el món . Llibertat a tots els que estan a la presó. Tant de bo puguin tornar a casa ", ha sentenciat, sis dies abans que se celebri la Diada.


Multimedia