catalunya
Un agente antidisturbios le rompe los dedos de la mano a una manifestante
Agents antiavalots durant la celebració del referèndum de l'1-O
|
Fuente
:
ARXIU

Interior envia a 600 antiavalots a Catalunya per Diada i l'1-O

La missió principal és la custòdia d'edificis públics i el suport als Mossos d'Esquadra en la seguretat ciutadana

8
Mié, 5 Sep 2018

El Ministeri d'Interior ha iniciat el reforç policial a Catalunya amb l'enviament de forma esglaonada del voltant de 600 efectius de les unitats d'intervenció policial, els antiavalots, en la setmana prèvia a la celebració de la Diada i l'anunci de mobilitzacions independentistes a la tardor, com la commemoració de l'1-O.
Fonts policials asseguren que es tracta d'entre 10 i 12 grups de UIP -integrats cadascun per 50 agents- procedents de diferents prefectures i té com a missió la custòdia d'edificis públics i el suport als Mossos d'Esquadra en la seguretat ciutadana.


Multimedia