catalunya
Una de les múltiples imatges pujades a Twitter en referència a la campanya en solidaritat als presos polítics
|
Fuente
:
TWITTER

Una campanya a Twitter repta a Rivera a treure llaços grocs per tota Espanya i es converteix en tendència mundial

El hashtag #RiveraQuitameEste, iniciat per Cristina Fallarás, mostra la solidaritat amb els "presos polítics" de milers d'usuaris de la xarxa social d'arreu de l'Estat

13
Vie, 31 Ago 2018

L'etiqueta #RiveraQuitameEste s'ha convertit en tendència mundial i en trending topic a la xarxa social de Twitter a Espanya durant tota la tarda i vespre d'aquest dijous.

El hashtag fa referència a la campanya sorgida en aquesta xarxa social que repta a Ciutadans - interpel·lant directament al seu líder, Albert Rivera -, a que "s'atreveixi" a treure tots els llaços grocs que diversos internàutes han penjat a Twitter per mostrar la seva solidaritat amb els "presos polítics", la "democràcia" i la "llibertat".

La promotora involuntària d'aquesta campanya ha estat la periodista Cristina Fallarás amb una piulada sobre el significat del llaç groc en la que deia: "El llaç groc és una forma de protestar contra l'empresonament de polítics, polítiques i activistes de Catalunya" i afegia, etiquetant al líder de Ciutadans "Treu-me aquest, @Albert_Rivera".

Ràpidament, milers d'usuaris de Twitter d'arreu de l'Estat i del món han usat l'etiqueta #RiveraQuitameEste per mostrar el seu suport als "presos polítics" catalans i al "dret a decidir" del poble de Catalunya, així com han volgut demostrar el seu rebuig a l'avanç del feixisme i la intolerància que mostren diversos partits en referència a les demandes de Catalunya. amb comportaments i tendències pròpies de l'extrema dreta, segons han expressat milers d'internàutes.

La campanya ja ha obtingut quasibé 300.000 piulades a la mitjanit d'aquest dijous. 

 

Anna Rocasalva es periodista

 


Multimedia