catalunya
Un dels terroristes del 17-A es fotografia content amb un cinturó d'explosius
Un dels terroristes del 17-A es fotografia content amb un cinturó d'explosius
|
Fuente
:
ACN

Revelades les primeres imatges dels terroristes del 17-A preparant els atemptats

La Razón publica fotografies dels jihadistes fabricant els cinturons d'explosius i de les bombones de butà acumulades a la casa d'Alcanar

1
Mar, 7 Ago 2018

Ja han sortit a la llum les primeres imatges dels terroristes del 17-A preparant els atemptats. Amb l'aixecament parcial del sumari, el diari 'La Razón' publica aquest dilluns diverses fotografies dels jihadistes de Ripoll fabricant els cinturons d'explosius i de les bombones de butà acumulades a la casa d'Alcanar.

"Això us farà molt de mal"; "aquest és el verí que us posarem, enemics d'Al·là"; "A patir! Enemics d'Al·là!, això és perquè sapigueu que el musulmà té honor i força", "amb els vostres diners ens preparem per matar-vos", "això fa molt de mal" o "tot el que tenim preparat, us en penedireu d'haver nascut, sobretot vosaltres Mossos d'Esquadra".

Aquests són algunes de les frases i comentaris que els terroristes feien mentre fabricaven els artefactes explosius a la casa d'Alcanar abans que volés pels aires. Estan a la memòria SD d'una càmera rescatada entre les runes, on els Mossos d'Esquadra han localitzat 98 arxius: 80 imatges, 16 vídeos i dos arxius il·legibles.Noticias relacionadas
Multimedia