catalunya
Bloc de vivendes de nova construcció.
|
Fuente
:
ACN

La compravenda de pisos al juny cau l'1,5% i encadena el segon mes de descensos

En els primers sis mesos de l'any les transaccions d'habitatges a Catalunya augmenten el 2,9% en relació amb el mateix període del 2017

ACN
0 |
0
Mar, 7 Ago 2018

El nombre de transaccions d'habitatges a Catalunya al juny es va situar en 6.963 operacions, cosa que va suposar un descens de l'1,5% en relació amb al juny de l'any passat, segons les dades publicades per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Amb aquest descens, Catalunya registra el segon mes de disminucions en compravendes d'habitatges. Tot i això, en els primers sis mesos de l'any, a Catalunya s'han fet 41.125 operacions de compravenda de pisos, cosa que suposa el 2,9% més que en la primera part del 2017.

En el conjunt d'Espanya, les compravendes de pisos han sumat 44.692 operacions, l'1,8% més que al juny del 2017 i encadenen tres mesos d'increments.Multimedia