catalunya
Joan Ridao, al Parlament amb l'exconsellera Meritxell Borràs.
|
Fuente
:
ACN / Arxiu

Joan Ridao, nou lletrat major del Parlament

El exsecretari general d'ERC dirigeix l'assessoria jurídica a la Cambra catalana

2
Jue, 12 Jul 2018

Joan Ridao, amb ampli bagatge polític, és a partir d'avui dijous el lletrat major del Parlament. El president de la Cambra, Roger Torrent, ha proposat el nom de Ridao en substitució d'Antoni Bayona, que va dimitir fa unes setmanes.
Ridao va ser diputat autonòmic i en les Corts. Secretari general d'ERC entre 2088 i 2011, quan va deixar el càrrec en el partit i l'acta de diputat va ser promogut al Consell Consultiu de la Generalitat (el TC català).
Doctor en Dret i professor de Dret Constitucional, Ridao va guanyar l'oposició amb el número u de lletrat del Parlament. Des de llavors, Ridao ha obviat expressions de caire polític i s'ha centrat en la vida acadèmica i en la seva assessoria com a lletrat de la Càmera.
Ara, un expolític assumeix per primera vegada el cos de lletrats del Parlament.

 

Jordi Oliveres és periodista

 


Multimedia