catalunya
Josep Rull i Jordi Turull just abans d'entrar al Tribunal Suprem.
Josep Rull i Jordi Turull abans d 'entrar al Suprem el mes de març.
|
Fuente
:
ACN / Arxiu

Comença el trasllat a Lledoners de Rull, Turull i Forn

Els dirigents independentistes surten de Valdemoro i faran parada de nit a la presó de Zuera, a Saragossa

0
Lun, 9 Jul 2018

Els exconsellers empresonats Josep Rull, Jordi Turull i Joaquim Forn estan sent traslladats aquesta tarda a la presó Valdemoro com a pas previ al seu trasllat a Catalunya, on arribaran dimecres, segons fonts d'Institucions Penitenciàries. De fet, està previst que es repeteixi el mateix operatiu que el trasllat d'Oriol Junqueras, Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i Raül Romeva de la setmana passada i s'aturin a la presó de Zuera, a Saragossa, aquest dimarts, i l'endemà arribin al centre penitenciari de Lledoners.

Un cop finalitzi l'operatiu, els nou dirigents independentistes empresonats ja es trobaran en presons catalanes després que la setmana passada Carme Forcadell i Dolors Bassa fossin traslladades a la presó de Puig de les Basses, a Figueres, procedents d'Alcalá-Meco.Multimedia