catalunya
Pla obert amb diversos membres dels CDR a l'entrada del Departament de Treball. Imatge del 22 de juny del 2018
Pla obert amb diversos membres dels CDR a l'entrada del Departament de Treball.
|
Fuente
:
ACN

Els CDR entren al departament de Treball per reivindicar la desobediència del govern

També hi ha diversos membres a l'exterior de la conselleria de Salut

0
Vie, 22 Jun 2018

Una quarantena de membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR) han entrat aquest divendres al matí la seu del departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Barcelona, situat al passatge del passeig de Taulat, per reivindicar desobediència i "independència efectiva" amb el lema "si nosaltres desobeïm des del carrer, vosaltres desobeïu des del Govern".

La meitat dels concentrats són al vestíbul de la conselleria i la resta són a les portes del departament. Llueixen diverses pancartes i n'han plantat una a terra on posa "per una República del treball digne per a totes".

També hi ha diversos membres dels CDR a l'exterior de la conselleria de Salut reivindicant el mateix amb pancartes on es pot llegir "qui no es mou, no sent les cadenes". "Avui fa 265 dies que vam desobeir com a poble, vam defensar les escoles, vam exercir el nostre dret d'autodeterminació i vam votar independència", han recordat a través de les xarxes socials els CDR.Multimedia