catalunya
Aquim Torra Xavier Domènech
El president de la Generalitat, Quim Torra, s'ha entrevistat amb el líder de Comú-Podem, Xavier Domènech
|
Fuente
:
ACN

Domènech demana a Torra la creació d’una “taula pel diàleg”

Artadi veu amb bons ulls la proposta però creu que podria solapar-se amb el front polític i social que prepara Torrent

4
Lun, 11 Jun 2018

El líder de Catalunya en Comú Podem, Xavier Domènech, ha reclamat aquest dilluns al president de la Generalitat, Quim Torra, la creació d’una “taula pel diàleg” a Catalunya per intentar teixir “grans consensos interns” entre partits polítics, agents socials i entitats cíviques.

El cap visible dels comuns ho ha traslladat en la seva reunió amb Torra, celebrada al Palau de la Generalitat aquest dilluns al matí, emmarcada en al ronda de contactes que el president manté amb els líders dels grups parlamentaris.

Després de la trobada, la portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha assegurat que la proposta és ben vista pel president i per l’executiu, però ha demanat més detalls i esperar “a veure com es materialitzaria” aquesta taula. I és que Artadi tem que la proposta sigui massa semblant al front per la democràcia i la convivència que el president del Parlament, Roger Torrent, prepara i que també seuria a societat civil i partits polítics a un mateix espai per dialogar sobre la situació de Catalunya.Multimedia