catalunya
Inés Arrimadas és la líder de Ciutadans.
Inás Arrimadas.
|
Fuente
:
ACN / Arxiu

Arrimadas renuncia a les retribucions com a cap de l'oposició

La líder de Cs tampoc disposarà dels dos assessors corresponents ni rebrà el tractament d'honorable senyora

4
Dom, 10 Jun 2018

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha renunciat als drets que li pertoquen com a cap de l'oposició, entre els quals el complement salarial.

En un comunicat, el grup parlamentari de Cs ha informat que Arrimadas renuncia a tots els drets inherents a la figura de cap de l'oposició, instaurada durant el mandat de Pasqual Maragall quan aquest va ser president de la generalitat.

Arrimadas ha renunciat a rebre el tractament d'honorable senyora, a ser ordenada protocol·làriament en el lloc immediatament posterior als expresidents de la Generalitat, a percebre les retribucions que van vinculades al seu càrrec com a cap de l'oposició i a disposar de dos assessors a la seva oficina. Arrimadas ja va prendre la mateixa decisió en l'anterior legislatura.Multimedia