catalunya
Joan Carles Garcia Cañizares, alcalde de Tordera i diputat provincial, sortint de declarar al jutjat.
Joan Carles Garcia Cañizares, alcalde de Tordera i diputat provincial, sortint de declarar al jutjat.
|
Fuente
:
ACN

Llibertat amb càrrecs pels cinc principals detinguts en l'operació per suposat frau en subvencions de la Diputació de Barcelona

Garcia Cañizares, Jordi Castells, Jonathan Jorba, Víctor Terradelles i Joaquim Ferrer s'han negat a declarar davant del jutge instructor

1
Vie, 25 Mayo 2018

El magistrat del Jutjat d'Instrucció número 1 de Barcelona, Joaquín Aguirre, ha deixat aquest divendres al migdia en llibertat amb càrrecs els cinc principals detinguts de 30 imputats aquest dijous per la Udef de la policia en una operació contra suposades subvencions irregulars atorgades per la Diputació de Barcelona per a la cooperació amb el tercer món.

Joan Carles Garcia Cañizares, alcalde de Tordera i diputat provincial; Jordi Castells, subdirector general de Cooperació Local de la Generalitat i exresponsable d'aquesta matèria a la Diputació; Jonathan Jorba, excap de l'Oficina de Cooperació de la Diputació; Víctor Terradelles, president de la fundació CATmón; i Joaquim Ferrer, exdirectiu de Pimec, s'han negat a declarar i han quedat lliures sense cap tipus de mesura cautelar, com la resta de la trentena d'arrestats aquest dijous.Multimedia