catalunya
Josep Lluís Trapero a la sortida de l'Audiència Nacional.
Josep LLuís Trapero sortint de declarar a l'Audiència Nacional.
|
Fuente
:
ACN / Arxiu

La jutge Lamela envia a judici a Trapero i a la cúpula dels Mossos d'Esquadra

La magistrada de l'Audiència Nacional dóna per conclòs el sumari per delictes de sedició i organització criminal

2
Mié, 23 Mayo 2018

La jutge de l'Audiència Nacional Carmen Lamela ha elevat aquest dimecres a la Sala penal per al seu enjudiciament el sumari obert per sedició i organització criminal al major dels Mossos Josep Lluís Trapero i als que van ser els seus caps polítics, el exdirector del cos Pere Soler i l'ex secretari general d'Interior Cèsar Puig, segon del exconseller Joaquim Forn.

Lamela, que ha remès la causa a la secció primera penal de l'Audiència Nacional que presideix la magistrada Concepción Espejel, ha dictat aquest dimecres un auto, contra el qual no hi ha recurs, en el qual decreta la conclusió del sumari per remetre-ho a la Sala, "previ emplaçament de les parts" en deu dies.

La jutge adverteix també a la Sala que estan encara pendents de resoldre els recursos d'apel·lació contra la confirmació del processament dels quatre membres de la cúpula dels Mossos investigats en aquesta causa per l'1-O, en la qual també està processada la intendent d'aquest cos, Teresa Laplana, pels incidents del 20 de setembre a la Consellería d'Economia.Multimedia