catalunya
Imatge d'un fotograma de l'spot.
|
Fuente
:
DAMM

Damm presenta el nou spot de Free Damm

Dirigit per Kike Maíllo, coincideix amb el llançament de la nova imatge i la fórmula renovada de la cervesa sense alcohol

0
Lun, 30 Abr 2018

Free Damm presenta Recupera el que et fa sentir, la nova campanya de la cervesa sense alcohol que posa en valor la seva fórmula renovada i la seva nova imatge: més jove, fresca i actual. Dirigida pel cineasta Kike Maíllo, el nou spot convida a l’espectador a recuperar antics costums de l’hora de dinar –i que ara havia deixat de fer–, per tal de seguir gaudint dels migdies.

Free Damm s’elabora amb els mateixos ingredients que s’utilitzen per a l’elaboració d’una cervesa amb alcohol, afegint-hi llevat i deixant que la fermentació produeixi l’alcohol de manera natural. A través d’una avançada tècnica anomenada “destil·lació al buit”, s’elimina l’alcohol, fins a aconseguir un producte 0,0. Fins ara, durant aquest procés es perdien alguns components aromàtics que definien el sabor i l’aroma de la cervesa. La nova fórmula ha aconseguit recuperar les aromes que es perdien quan s’eliminava l’alcohol, i s’han reincorporat a la cervesa, obtenint com a resultat una nova Free Damm, amb més aroma i millor sabor.

Kike Maíllo, el director

Graduat en Direcció, va començar la seva carrera professional al 2009 com a realitzador de la sèrie d’animació Arròs covat, guanyadora d’un premi Ondas al 2010. Un any més tard, va dirigir el seu primer llargmetratge, Eva (2011), amb el qual ha rebut més d’una vintena de premis, entre els quals destaca el Goya a la millor direcció novell a l’any 2012. El 2015 va dirigir el seu segon llargmetratge, el thriller d’acció Toro.

Durant els últims anys, ha realitzat diferents campanyes publicitàries per a grans marques, amb les quals ha rebut un gran nombre de premis en reconeixement al seu treball. Multimedia