catalunya
Zona dels molls de càrrega del complex La Closa del Grup Guissona
Zona dels molls de càrrega del complex La Closa del Grup Guissona
|
Fuente
:
ACN

bonÀrea registra un creixement del 8,5% el 2017

La Corporació Alimentària de Guissona inverteix un 19% més que l'any anterior, arribant als 55 MEUR i la plantilla creix en 404 persones fins als 4.860 treballadors

2
Vie, 13 Abr 2018

La Corporació Alimentària de Guissona, bonÀrea, va tancar el 2017 amb una facturació de 1.674 milions d'euros, amb un augment del 8,5% respecte al 2016.
El resultat net de tota aquesta facturació és de 54,81 milions, un 16% superior i el cash flow net (flux d'efectiu) de 92,21 milions, un 9,6% més que l'exercici anterior.
El grup ha invertit 55 milions d'euros durant l'any passat, un 19% més que al 2016, amb millores al centre alimentari de Guissona (Segarra) i també amb l'obertura de 19 nous supermercats bonÀrea i l'ampliació o trasllat de 21, arribant fins als 468 establiments a finals d'any.
També s'han generat 404 nous llocs de treball amb una plantilla que arriba als 4.86 treballadors directes i subcontractats.
Cal destacar que l'any passat el grup va signar el conveni de col·laboració amb la Diputació General d'Aragó per iniciar al municipi d'Épila (Saragossa) un nou gran centre alimentari que serà una rèplica del de 'La Closa' que hi ha actualment a Guissona.
La Corporació assenyala que les xifres rècords del darrer exercici estan motivades, principalment, per les millores dels processos productius i logístics al centre alimentari de Guissona, així com també per les ampliacions i les noves botigues bonÀrea.
El grup també ha augmentat les referències de productes elaborats i alimentaris que es venen als seus establiments. Aquestes actuacions ''han contribuït a l'obtenció de menys costos i millores de qualitat, que han permès oferir millors preus i major qualitat als clients''. També s'han incrementat les vendes al Food Service, exportació i la venda online.Multimedia