catalunya
El expresidente catalán Carles Puigdemont _ ACN
Carles Puigdemont.
|
Fuente
:
ACN / Arxiu

Puigdemont reunirà dimecres a Bèlgica els diputats de JxCat

La reunió es produirà després que el Tribunal Suprem denegués a Sànchez el permís de sortida puntual per assistir al ple d'investidura

0
Lun, 12 Mar 2018

Carles Puigdemont, cap de llista de JxCat i cessat de la presidència en aplicació de l'article 155, ha convocat aquest dimecres els diputats del seu grup parlamentari en una reunió a Bèlgica, segons ha avançat el diari Ara i han confirmat fonts de Junts per Catalunya.

La reunió de treball es durà a terme un mes després que Puigdemont ja convoqués els seus diputats a principis de febrer i es produirà, però, pocs dies després que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena denegués a Jordi Sànchez la llibertat provisional i el permís de sortida puntual de la presó de Soto del Real per assistir com a candidat a la sessió d'investidura. Multimedia