catalunya
La consellera Clara Ponsatí, destituïda pel 155, al Parlament Europeu, l'1 de febrer del 2018, escoltant la conferència sobre l'1-O
La consellera Clara Ponsatí, destituïda pel 155, al Parlament Europeu, l'1 de febrer del 2018, escoltant la conferència sobre l'1-O
|
Fuente
:
ACN

Clara Ponsatí deixa Brussel·les i es reincorpora a la universitat escocesa de Saint Andrews

La consellera d'Ensenyament destituïda anuncia que "l'exili català arriba al Regne Unit"

0
Sáb, 10 Mar 2018

La consellera d'Ensenyament destituïda amb l'article 155, Clara Ponsatí, ha deixat Brussel·les per reincorporar-se a la universitat escocesa de Saint Andrews.

Així ho ha explicat ella mateixa a Twitter aquest dissabte a la tarda: "L'exili català arriba al Regne Unit", amb un missatge on destaca que gaudeix de la seva "llibertat de moviments com a ciutadana europea".

Així, Ponsatí deixa Bèlgica després de quatre mesos i mig per recuperar la plaça de catedràtica d'Economia a la universitat escocesa fundada el 1413, i que la consellera destituïda va abandonar per entrar al Govern, l'estiu passat, en substitució de Meritxell Ruiz.

Noves eleccions

En una entrevista al programa Via Lliure de Rac 1, l’exconsellera afirmava, el passat dissabte 3 de març, que veia bé tornar a fer eleccions si l’única alternativa és "formar un govern tutelat en una comunitat autònoma sota vigilància". Així mateix, també creu que per desbloquejar la situació les forces polítiques del bloc republicà han d'actuar de manera "coordinada" i amb "sinceritat".Multimedia