catalunya
El president del Parlament, Roger Torrent, entre Carles Riera i Maria Sirvent (CUP).
El president del Parlament, Roger Torrent, entre Carles Riera i Maria Sirvent (CUP).
|
Fuente
:
ACN

La CUP diu no a l'acord per governar la Generalitat

La formació anticapitalista veu "mançanes importats" en l'acord JxCat-ERC i no preveu convocar el consell polític aquest cap de setmana

0
Vie, 9 Mar 2018

La CUP diu no a l'acord programàtic lliurat per JxCat amb el suport d'ERC per governar la Generalitat. La formació anticapitalista ja s'ha pronunciat sobre el darrer document que els van fer arribar JxCat i ERC sobre el seu acord de govern i ho ha fet assegurant que aquest té "mancances importants i decisives".

A més, els cupaires han descartat convocar el consell polític aquest cap de setmana perquè la seva militància es pronunciï sobre el nou document abans del ple d'investidura que es manté convocat, de moment,per dilluns. En un comunicat, la CUP ha explicat que després d'analitzar la proposta no n'extreuen "diferències de fons" respecte a la proposta que el seu Consell Polític i el Grup d'Acció Parlamentària ja va rebutjar el passat 3 de març.

Els anticapitalistes apunten que les mançanes es mantenen en àmbits com la construcció i materialització republicana, la concreció d'un procés constituent i l'articulació de polítiques socials i econòmiques orientades a treure privilegis als sectors socials que encara es mantenen. Afegeixen que tant el Secretariat Nacional com el Grup Parlamentari consideren que la seva militància "ha de tenir els espais corresponents per valorar la proposta rebuda i que aquests es convocaran respectant els tempos interns de l'organització". Multimedia