catalunya
El presidente del Parlament, Roger Torrent - ACN
Roger Torrent és el president del Parlament.
|
Fuente
:
ACN

El president del Parlament ajorna el ple d'investidura

Torrent ha pres la decisió per "garantir els drets polítics de tots els diputats" i especialment els del candidat i esperarà a que es pronunciï el TEDH

0
Vie, 9 Mar 2018

Segon ple d'investidura ajornat. Després de l'intent del 30 de gener amb Carles Puigdemont, ara Roger Torrent, president del Parlament, ajorna la segona temptativa amb Jordi Sànchez. En un comunicat oficial, Torrent explica que ha pres aquesta decisió a l'espera que el Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) es pronunciï i resolgui la petició de mesures cautelars que la defensa de Sànchez ha anunciat que presentarà dilluns. El Tribunal Suprem ha denegat avui l'alliberament de Sànchez, així com que pugui assistir al ple.

Amb aquesta decisió, Torrent "reafirma la voluntat de garantir els drets polítics de tots els diputats, i especialment, del candidat a ser investit". El ple estava convocat per dilluns a les deu del matí. Multimedia