catalunya
Part de l'amfiteatre romà de Tàrraco
Part de l'amfiteatre romà de Tàrraco

Les corrents del mar Mediterrani, protagonistes de la cultura tarragonina

El Programa Cultural dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 convidarà a reflexionar sobre el paper de la interculturalitat en la Mediterrània

0
Mié, 28 Feb 2018

Les diferents corrents del Mar Mediterrani seran el fil conductor del Programa Cultural dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, un conjunt de propostes per posar en valor el patrimoni comú del territori que es desenvoluparan enguany des del mes d'abril fins a l'octubre tant a Tarragona com a la resta de municipis seus de la competició. Exposicions, concerts, obres de teatre, dansa, activitats de recreació històrica i mostres de cultura popular conformaran l'eix central del programa.

Durant prop de sis mesos, el Programa Cultural posarà en valor el nostre patrimoni cultural comú, convidarà a reflexionar sobre el paper de la interculturalitat en el Mediterrani, potenciarà l'intercanvi cultural i presentarà la història mediterrània com a eina per entendre la contemporaneïtat.

Les suaus corrents del Mar Mediterrani es transformaran en àmbits culturals des del qual es desplegaran activitats agrupades temàticament. Així, per exemple, la corrent d'història recordarà l'important llegat del conjunt arqueològic de Tàrraco. I la corrent d'espectacles portarà al territori estimulants propostes de dansa, teatre i música, com l’obra de flamenc i dansa contemporània Dunas, el teatre familiar En un racó del Mediterrani de CaixaForum, o la música del Festival Altacústic d'Altafulla, entre d’altres “corrents”, com la "gastronòmica", la "tradicional" o la "pirotècnica".Multimedia